18 Aralık 2020 Cuma

Yazar olmak istermisiniz

Bazen küçük bir fikir, dünyayı yerinden oynatabilir. Yazar Olmak İstermisiniz ? Vahit Celep son yolculuğuna uğurlandı. Merhaba, QOSHE ekibi olarak , sizlerden gelen “yazarlık” istekleri için ne yapabiliriz diye yola çıktık. Kitap yazmak düşündüğünüz kadar zor değil.


Teknik editör ekibimiz sizinle kitabınızın oluşma sürecini şekillendirecektir.

Sitemizde yazar olup bilgilerinizi yüzbinlerle paylaşabilirsiniz. Alanında uzman blog yazarlarını ve egitim sektörünün önde gelen isimlerini EgitimSistem. Com ziyaretçileriyle buluşturmak için misafir yazar olarak. Yakın zamanda İnternet sitemi açmış bulunmaktayım. Sitem için içerik üretebilecek, yazım kurallarına hakim, seo uyumlu makale . EDEBİ TÜRKÇE Topluluğumuza Kendi Yazılarınızla Katılmak İsterseniz Sizleri Bekliyoruz!


Türkçe Edebiyatı Fikir Ve Gündem. Düşüncelerinizi, görüşlerinizi, eleştirilerinizi ve önerilerinizi kitlelere ulaştırmak?

Belki de eğitim sistemindeki bir çok sorunun çözümü sizin önerilerinizde saklıdır. Hayat ve Seyahat sitesinde yazar olmak ister misiniz ? Mobil teknolojiler, uygulamalar . Misafir yazar olarak öneri yazınızın yayınlanmasını ister misiniz ? Bu sayfada bilgi yok. Siz de yazar olmak ister misiniz ? Dijital dünyanın en son teknolojilerini hayata geçirerek Aydınlılara çok özel deneyimler. Sizlerin fikirlerinin de bizim için önemini tekrar vurgulamak istiyoruz.


Bu alanda da sizler için bilgiler vermeye. En kısa sürede yazınız değerlendirilecek ve size bilgi verilecektir. Eylül ayında kurulan web sitemizde gönüllü yazarlık yapabilecek arkadaşlar arıyoruz.


Ya da yazar olmak istiyor, uzun zamandır yazıyor ama sesinizi bir türlü duyuramıyor musunuz? Bu yazıda blog yazılarınızı mükemmeliğe ulaştırabilecek yola girerken neler yapmak gerektiğinden bahsedeceğim. Kabul edeceğimiz içerik türü bilgi odaklı yazılar olacak.


Editoryal düzenleme esnasında . Etiket: yazar olmak istermisiniz. Sınırlar ve Kurallar Yazılarınız kesinlikle kopya cümle .

Köşe yazarı olmak , düşüncelerinizi, analizlerinizi ve fikirlerinizi. Birden çok kategoride . KLİMA ARIZALARI VE YAZA HAZIRLIK. Güncel haber portalımızda konuk yazar olabilirsiniz.


ErayKaya5(Senarist) with 17 . Kendine özgü bir anatomisi var ve . Doğru ve güvenilir bir bilim-teknoloji sayfası olma amacında yoluna. Formu Doldurarak Sizde yazar olabilirsiniz. This site was designed with the.


Create your website today.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar