4 Eylül 2019 Çarşamba

Hamileyim boşanmak istiyorum

Fala Bakmak, Fal Baktırmak Günah mı ? Cinden arkadaş edinip, olmuş şeyleri ona sorup, ondan öğrenmek ve bunları başkalarına bildirmek . Mâ urîdu minhum min rızkın: “Ben onlardan (ne insanlardan ne de cinlerden ) rızık istemiyorum. Eğer desteklediklerimiz, arkadaş olduklarımız başkalarına zulmediyorsa bilelim ki . Unutmaya hakkımız var mı ? Hakkında azap hükmü gerçekleşmiş kimseyi ve ateşte olanı sen mi kurtaracaksın ! Biz onlara birtakım arkadaşlar musallat ettik de onlar önlerinde ve arkalarında. Kendilerinden önce gelip geçmiş olan cinler ve insanlar için ( uygulanan). Mekke halkını onun etrafında bulunanları ve tüm insanları ve cinleri uyarıp . Bu bağlamda, insanlar ve cinler özgür iradesi (seçme özgürlüğü) olan yaratıklardır.


Doğru ve mantıklı düşünmeyi terk ederek Rabbine isyan etti, günah işledi. Aşağıdaki âyet, cinlerle insanların benzerliklerini ortaya koyması açısından dikkate değerdir: . Cinlerden , insanları kendi hükmüne alanlar, bazen sıradan, normal bir cin . Sual: Cin insana zarar verir mi , insan şekline girebilir mi ? Müslüman olan cinlerden insanlara bir zarar gelmez. Bunlar, yalnız ibadet. Kâfir ve fasıklarla arkadaşlık yapınca, hiç ayrılmayıp onları günaha ve küfre sokarlar. MUSLUMAN CINLERI CAGIRMAK KULLANMAK CAIZ Mi ? HÜDDAM HOCASI İLE BİR.


Dinde sana haram olan bana haram değil diye bir şey olabilir mi ? NSANLAR CİNLERLE EVLENEBİLİR Mİ ? Bazı alimler bu evliliğin mümkün olduğunu söylerler, fakat caiz olmayan evliliktir derler. Herkesin bir kafir cin arkadaşı olabilir ve insanlar melekler tarafından kötü. Evlenmeden öpmek haram mıdır ? Cinlerle belli işlerin görülmesi mümkündür. Bir insanın bir hayvan ile cins ayrılığı olduğu için evlenmesi caiz olmadığı gibi . Korkacaklar Bakmasın! Sürekli şansız olan insanlar,yaptığı işi beceremeyen kişiler,Yakaza kabilesinden Alucra cini tarafından takip edilir.


Ruh çağırmak günah mı konusunda bilinmesi gereken en önemli şey ruh çağırmanın mümkün olmadığıdır. Dine uygun olmayan bu durum . Ben de bu arkadaşın gıybetini yapsam mahşerde haklarımız takas olur mu? Arkadaşla bu cinler Hakkında yaklaşık yıldır derin araştırmalar.


Allah katında günahı yoksa bile sen cinlerle arkadaş olamassın merak etme . Cin ile irtibat kurmuş, arkadaş olmuş bir cinci şu yollar ile bu işi. Dolayısıyla şeytanın arkadaşı olur. Kutsal Yazılar, günahın sonuçlarının ağır olduğunu öğretir. Artık kötü işler yapmaya aşık olur. Tanrı gibi yardımsever bir arkadaş değildi.


Gece inlerle, cinlerle , düşlerle doluydu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar