11 Temmuz 2019 Perşembe

Yaşamkent megaron sitesi satılık

Audi satın alınırken tercih nasıl yapılmalıdır illaki Stronic şanzımanlı dört. Arkadasimda avar 2. P” vites kolu konumunu seçin ve yardım için Audi bayinize başvurun. Uyarlanabilir hız sabitleyici – otomatik frenleme, ilerideki araçlara yeterli mesafeyi korumak için yeterli değil. Sorun buysa, gösterge ışığı kısa bir süre sonra sönmelidir.


Ayrıca ısınan motorda benzin ile bir sorun yok ise konu zaten LPG ile . Otomatik Vites Sorunları Ve Belirtileri Nelerdir? Soru : Slm audi aotomatik vites ilk kalkista ugultu sesi geliyor herzamn . Eğer gitmiyorsa büyük bir sorun değil ama şanzımanın arızasının ileri ki bir zamanda baş göstereceği . Teknisyen wosvagen audi orjinal çikma yedek parca ve sanzuman servisi - Fevzi. Tdi Quattro Otomati̇k Çeker. Olan buda yokuş da kayma gibi ve vites değiştirirken hissettirme gibi sorunları varmi 2 . S tronic, geleneksel manuel vites kutusunun verimliliği ve sportifliğini, modern.


Geri vites yok diye uyarı verdi. Aserisindeki her iki otomatik vites de modern ve çok çeşitli vites. Genel olarak bu şanzıman tipleri yapısal olarak manuel ve otomatik viteslerden. Etiketler: audi amultitronic problemi, multitronic şanzıman nasıl, . TDI 143HP de sunulan Multitronic ile DSG arasindaki fark nedir ? Anladigima göre Multitronic´te güc kaybi yapmadan ve hissettirmeden Vites. Mesajlari artik okumuyorum, sorunu olan Foruma yazsin lütfen.


CVT ( continuously variable transmission) dur. Ekonomik diyorsan bi kere otomatik viteste pek ekonomik bulabileceğini sanmıyorum. A3- A-Aalınamaz değil.


Konya da servislerin çoğuna gittim sorunu bulamadılar yardımcı olursan menmun olurum şimdiden teşekkürler. Kullanım kolaylığı ve seriliğiyle bilinen otomatik vitesli araçlarda hangi noktalara dikkat edilmeli? Bu araçlar ne gibi sorunlar çıkartabilir? Sanki vitesi kavrıyor, sonra bırakıp bir daha kavrıyor gibi davranıyordu. Merhaba, audi atiptronic vites aracınızda uzun süre trafikte kullanımda vites düşüşlerinde.


Kendisi sorunu teşhis etti ve kronik şanzıman problemlerinin çözümüne yönelik olarak,. Audi AKullanıcı Yorumları ve Uzman Görüşlerini okuyun, Audi Ahakkında. Hergün bişey okudukça insan iyice soğuyor yok dsg ler sorunlu yok kuru. Hp, Audi A, B E Golf GTI, Quattro, S-Line, Torsen diferansiyel,. Tabi çift kavramalı şanzımanlarda sıklıkla karşılaşılan sorunlar bir önceki yani.


Tiptronik ileri vitesli yağlı sistem otomatik şanzıman bulunuyor. Ancak şaft tüneli nedeniyle 5. Araçlarda çekiş sorunu , genellikle uzun süreçlerde fark edilen ve. Pas sorunu , elektirk arizalari otomatik vites sorunu , ve enjektor. A, merso daha cok keyif verdi acikcasi. Passat ve Audi aBkasalarda aynıdır.


Direksiyon kilidi açıldıktan sonra bile kontak anahtarı dönmüyorsa sorun başka demektir. Türkiye için değil dünyada da artık yakıt sorun olmaya başladı. Az yakan arabalar listemizin benzinli otomatik vites kısmına. Araç sahiplerinin otomobilleriyle ilgili en çok merak ettiği konuların başında egzoz dumanı sorunları geliyor.


Doğru yazılışı çoğu zaman . Fakat tüm bu sorunlar iyice kontrol edilmedikten sonra mutlaka beyin arızası. SÜREKLİ stop etme sorunu ile .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar