10 Temmuz 2019 Çarşamba

Kolay vatandaşlık veren ülkeler

Yalnız belli para karşılığında vatandaşlık veren ülkeler var. Bir ülkenin vatandaşı olmak, eğer orada doğmadıysanız hiç kolay değil. Ama bazı ülkeler var ki para verip vatandaşlığını alabiliyorsunuz. Cüzi miktarlarla ve farklı başvuru yolları ile ikinci bir vatandaşlık kolay bir şekilde alınabilir.


Kolay vatandaşlık veren ülkeler

Yatırım karşılığında vatandaşlık veren ülkeler hangileri? Malta: Ada ülkesinde vatandaşlık alabilmek için 7bin dolar değerinde Ulusal . Gayrimenkul alana vatandaşlık veren ülkeler. AB vatandaşlığını almak nispeten daha kolay bir ülke olsa da, konusunda uzmanlık gerektiren bir ülke olarak . Bu yolların başında gayrimenkul satın . Birçok insan özellikle Avrupa ülkelerinde vatandaşlık hakkı kazanmak için çeşitli bedeller ödüyor. Kimi gayrimenkul alıyor, kimi . Artık parası neyse verip , karşılığında başka bir ülkenin vatandaşlığını alabilirsiniz. Bazı ülkeler kendilerine yatırımcı çekmek için yarışıyor.


Teşvikler ise bazen çok cazip olabiliyor. Sağlanan avantajlar arasında vize muafiyeti de yer. Herhangi bir sebepten dolayı başka bir ülkeden vatandaşlık almak istiyor olabilirsiniz.


Kolay vatandaşlık veren ülkeler

Sizler için en kolay vatandaşlık veren ülkeleri listeledik. Dominika, en kolay vatandaşlık alınabilecek ülkelerden bir tanesidir. Her ülkenin şartları farklılık gösterebiliyor ve dilerseniz daha fazla vakit kaybetmeden vatandaşlık veren ülkeler listesindeki en popüler isimlere hep birlikte göz . Ayrıca bu ülkelerden . Evlilik yoluyla kolay vatandaşlık veren ve ikinci pasaport sahibi olmanızı sağlayacak olan ülkelerden oluşturduğumuz listeyi aşağıda . Bu yazımızda sizlere vatandaşlık alabileceğiniz parasız ülkelerden bahsedeceğim. Fin vatandaşlığı için başvurmadan önce, vatandaşı olduğunuz ülkenin çoğul vatandaşlığa izin verip vermediğini araştırın. Eğer bu devlet çoğul . Doğmadığınız bir ülkenin vatandaşı olmak Her zaman kolay olmayabiliyor.


Fakat bazı ülkeler karşılığında para alıp size vatandaşlığını verebiliyor. Avrupa Birliği (AB) üyeleri arasında en fazla vatandaşlık veren ülke İtalya oldu. AB vatandaşlığı alanlar arasında ise Türkiye vatandaşları 5. Tapu Müdürlüğü, vatandaşlık için ila gün arasında onay verir.


Kolay vatandaşlık veren ülkeler

S: Herhangi bir ülkenin vatandaşı değilsem (vatansız, haymatlos) nasıl Türk vatandaşı olabilirim? Yurt dışında yaşamak, ev sahibi olmak ve ardından vatandaşlık almak için neler yapmalısınız? Ev alana oturum izni veren ülkeler ve şartları nedir? Avustralya hayal değil ” gibi . Biliyorsunuz ki Türkiye Cumhuriyeti . Bu paketlere devlet işlerine kolaylık ve havalimanı transfer ücretleri de dahil.


En kolay vatandaşlık veren ülkeler dendiğinde akla doğrudan ucuz ve pratik şekilde vatandaşlık veren ülkeler gelmektedir. Ankara Antlaşması ile Süresiz Yaşam Hak Başvurularını Durdurması . Hiçbir para ödemeden vatandaşı olabileceğiniz ülkelerin listesini videomuzda bulabilirsiniz. Memleket değiştirip, başka ülkeye yerleşmek isteyenler böyle baksın! Vatandaşlık için başvurmadan önce geçici olarak ikamet izni .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar