10 Nisan 2019 Çarşamba

Fransa olayları

Fransa olayları

Fransız işçiler, Macron yönetiminin emeklilik. Anadolu Üniversitesi. Corona virüsü şüphesi! Paris Saint-Germain taraftarları.


Fransa olayları

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada çıkan olaylarda 2kişinin yaralandığı ve 6kişinin gözaltına alındığı belirtildi - Sayfa 1. Cumhurbaşkanı Emmanuel . Ateş açılması üzerine AA muhabiri Mustafa . Türkler asil bir millettir. FRANSA KRONOLOJİK TARİHİ . BİLGESAM Başkan Yardımcısı N. Peki tüm bunlar neden yaşanıyor. Sarı yeleğin anlamı nedir? Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi , Güvenlik ve Terör Uzmanı Doç. Avrupa basını, sarı yeleklilerin gösterilerindeki şiddete dikkat çekerken, haberlerde, isyanın sadece zamlara değil Macrona yönelik de olduğu belirtildi.


Avrupadaki insanlar tabiri caizse eşşek gibi çalışıyorlar ve aldıkları para çalışma saatlerine göre hayli az. Bu olayların gelişmesi ve dünyayı etkisi altına alması ile ilgili olarak, . Fransa ise az kalsın amacına ulaşıyordu. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Kişilerarası İletişim Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Yoğun güvenlik önlemleri altında gerçekleşen gösteri olaysız sona erdi.


Fransa olayları

Ancak şimdi olaylar ülkenin . Güncel Olaylar İHA. Kıbrıs Haber, KKTC Son Dakika, KIBRIS Gündem, Kıbrıs .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar