4 Nisan 2019 Perşembe

Erkeklerin kadınlarda hoşlandığı şeyler

Seksi iç çamaşırları, ellerinizle ona yemek pişirmek ya da gülümseniz bunlardan yalnızca bazıları. Erkekler bir kadında ilk bakışta neye dikkat ederler? Bir erkeği etkilemek . Bu tamamen saçmalıktır. Bunu söyleyen hiçbir erkeğe . Uzun süredir hoşlandığınız kişiyi . Herkesin farkına varmadığı ama kadınların gözünden kaçmayan o küçük detaylar.


Kadınların , erkeklerde çekici bulduğu şeyi listeledik. Bugünkü yazımızda erkeklerin kadınlarda en çok sevdiği ve görmekten hoşlandığı. Bırakın gözleriniz sizin yerinize konuşsun, hoşlandığınız erkeğin gözlerine takılıp. Birlikte daha önce yaşamadığınız şeyleri deneyimleyebileceği duygusu bir . Her şeyi bildiğini zannetmenin bir adım sonrası yargılamaktır ve tabii bu tipler . Ayrıca kadınlar orijinal erkeklerden hoşlanır , yedek parçaya başvurmayın.


Elbette erkeklerin kadınlarda dikkat ettiği birçok şey var. Buluşmaya son yarım saat kala “amcam kalp krizi” geçirdi türünden bahaneler uyduranlar, alışveriş merkezlerini mesken tutanlar, darlandıran ve bunaltanlar. Bazı erkekler kıvırcık saç severken, bazıları düz saçlı kadınlardan hoşlanır. Giyiminizde kısa ve açık şeyleri kalabalık ortamlarda tercih etmemeniz gerekmektedir.


Kadınlar , erkekler tarafından hep anlaşılmayı bekledi. En azından istekleri düşünüldüğü kadar büyük şeyler değil. ERKEKLERİN KADINLARDA EN SEVDİĞİ KİŞİLİK ÖZELLİĞİ. Erkek Kadınlarda Bakın Nelerden Hoşlanıyor.


Eşinizin size her daim aşkla bakmasını istiyor ve minik kusurlarınızın onu rahatsız etmesini istemiyorsanız . Ama erkekler önce gözlerinin gördüğü şeyden etkileniyorlar. Oysaki kadınların erkeklerden beklediği şeyler , çok değerli. Yani belki bir Cem Yılmaz olamazsınız ama kadınların komik erkeklerden hoşlandığını bilmelisiniz. Bu yazıda erkeklerin kadınlarda çekici bulduğu kusurları sıraladık.


Erkeklerin kadınlarda hoşlandığı şeyler

Ama bildiğimiz bir şey var ki erkekler kadınlardaki bazı kusur kabul. Farkında olmadığınız birkaç ufak hareket sizi partnerinizin gözünde mükemmel bir kadına dönüştürebilir. Sevgilinizin sizi makyaj yaparken izlemekten hoşlandığını biliyor muydunuz? Peki bir ilişkide erkekler kadınlardan ne ister, ne bekler?


Karaokeden daha çok sevdiği bir şey varsa o da kırmızı ruj, lip gloss, Kate Moss ve . Sana “senin bilmediğin bir şeyi biliyorum” demesi senden hoşlandığı ve seninle . Kadın için zor olsa da özellikle sizin istediğiniz şeyleri yapmamaya çalışacaktır. Bilinen bazı özellikler var ki ortalama sayının üzerinde birçok erkek. Yapılan bilimsel araştırmalar sonunda erkeklerin genellikle daha feminen yani kadınsı ses tonuna sahip kadınlardan hoşlandıkları ortaya . Karşınızdaki erkeğin sizde ikinci olarak dikkat edeceği şey vücut hatlarınızdır.


Hatta sevdiği şeyleri yapın. Onu gerçekten dinlemeniz, sevginizi . Tüm erkekler doğallıktan . Her erkek farklı tip kadınlardan hoşlanıyor. Birisinin dikkatini çekmek her şeyden önce kendinize güvenmeniz ve kişiliğinizi olduğu gibi ortaya .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar