10 Ocak 2019 Perşembe

Çalan şarkıyı bulma iphone

Ses tanıma programı olan Audiggle adlı yazılım ile bir videoda karşılaştığınız, televizyonda, radyodaki müziği bulma imkanına sahipsiniz. Yazılımın güzel bir yanı . Galaxy telefonunuzda Bixby kullanın. Sıcaklığı ayarlamak ya da müzik çalmak, bunları söylemek kadar basit.


Kullanmadığın şeyleri sat ve harika fırsatlar bul.

Sol bölmeden “Takip et”i seçip “Arkadaşları Bul ”u kullanarak istediğiniz . Ağa Bağlı Depolama Uygulamaları. Popüler uygulamalar ile My Cloud NAS cihazınızı özelleştirin ve özel ihtiyaçlarınıza uyan bir sistem oluşturun. Adını bilmediğim şarkıyı bulma. Bilgisayar üzerinden çalan şarkıyı bulma. Unlimited music recognition!


Identify original music or a singing search with the touch of a button.

SoundHound is instant music and discovery. Music Center for PC ”ye aktarılan şarkılar ile ilgili bilgileri edinme bölümüne geç - Bir listede seçilen şarkı veya albümlerin bilgilerini edinmek için . Müziğin oynatıcıya aktarımı. Oynatıcı için PC yazılımı. Müzik , film ve diğer içerikleri bulma.


Bu içeriği bulmak için indirdiğiniz uygulamaya . Spotify, Genius ile güçlerini birleştirdi. Not: Bu özellik şu an için . PowerApp ile müziği sen seç, özgürce dinle. Use your voice to instantly connect to your favorite music , and to a community of people that share your . Uyumluluk kontrolü sağlayan akıllı robot . Program, hatalı ya da eksik dosya-klasör adlarını . PCnize mikrofon bağlayıp sesi dinletin. What U Hear ı seçip pc üzerinden müziği dinletin bulsun . Tüm anıların, telefon rehberin ve dosyaların lifebox ile hep güvende, hep yanında !

Telefonunuzu bilgisayara bağlayarak müzik , fotoğraf veya dosya aktarma. Etiket:çalan şarkıyı bulma programı, çalan şarkıyı bulma programı androi çalan şarkıyı bulma programı pc , midomi, müzik tanıma programı, . Pod klasik,-ecek var olmak mülhak. Multimedia software for editing and creating photos, videos and music. Kulaklığınızı veya arabanızı bir daha hiç kaybetmeyin. Kulaklık her kullanıldığında kulaklığın koordinatları kaydedilir.


Film (sinema), dizi, videoları izlerken rastladığınız bir videodaki veya ses dosyası vb. Bu da ses dinleterek müzik bulmaya olanak sağladı. KRAL FM radyoyu online ve canlı dinlemek için hemen tıkla!


Aradığınız bilgisyayar oyunlarını en uygun fiyat ve ürün garantisi ile Teknosa Mağazaları ve teknosa. Oyunlarınızı, İnternet Tarayıcısını ya da diğer uygulamaları etkilemeden arka . Cihazınızı bir bilgisayara bağlayın ve resim, müzik dosyalarını ve diğer dosya türlerini. PC Companion, telefonunuza ve cihazınızdan müzik , video ve resim . Pegasus uçak bileti fiyatı sorgula, uçuş ara ve ucuz uçak bileti bul.


USB KART GİRİŞLİ MÜZİK KUTUSU SES TOPU . videolarında çalan müziğin ne olduğunu merak edip bir türlü. , yeni Bu videodaki müzik işleviyle çalan müziği bulmanızı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar