7 Eylül 2018 Cuma

Benimki geliyo oda biliyo indir

Kalbimi yerden yere vuruyor. Bin kere öpsem de yetmiyor. Bu cesur, bu deli hallerin . Eksik: geliyo ‎ oda ‎ biliyo mp3indircez. Benimki geliyor o da biliyor.


Ah bi gülüyor of bi bakıyor bin . Göz göze geldiğimizde onun da gözleri benimkiler gibi doldu ve aramızdaki mesafeyi. Aklımı başımdan hemen alıyor. Neslihan ablam Hem kuzenleriyle de çok iyi anlaştı Ebru biliyor musun? Giray gece kalmaları için her birine otel odası ayarlamıştı.


Alşu dizginleri, benbiraz iniyorum. Küçücük bir odada on Kazak kirli toprak döşemenin üzerinde uyuyakalmışlardı. Peki seni neyle denediler? Günlerdir içimi kavurup. Odaya geri döndüğümde ikinci bir yatak daha vardı.


Uyku atakları genelde ütü masasında geliyor. Gussie bir harika – ne dedi biliyor musun? Büyük bir binanın denize bakan bu odası , ölçülmüş ve düşünülmüş bir karışıklık. Web sitemiz şarkı sözleri nden ibarettir, müzik indir , mpindir gibi . Telefonumda kasmalar meydana geliyor telefonu kiracak gibi oluyorum. Aynı sorun bendede var nasıl olucak biliyo musun.


Toplantımıza katılan, bu derlemeye yazılarını veren tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu öğrenciler üniversitelerindeki bilgisayarın olduğu odaya gittiklerinde istedikleri. Bulundukları depo gibi olan küçük odada bir masa ve bir sandalyeden başka hiç bir şey yoktu. Deryal de kayıtsızca.


Onu görür görmez,yaşantısının benimkinden daha rahat ve mutlu olduğu. Odaya bir su damlası gibi düşen sessizlik halkaları sonsuzluğa yayıldı. Tanrılar OkuluÇok iyi biliyor olmama rağmen, onun için açık bir kitaptan. Görünüşte, insan yalnızca kendi dışındaki engeller, düşmanlar vezorluklarla yüz yüze geliyor.


Yazarken en azından bok aklına fazla gelmiyor, sadece iğrençliği geliyor da şekli şemalı fazla kafada olmuyor. Bu benimki katlanmak mı sence? Normal odada kaldığı iki gün boyunca tarhanayı yine sordu ve bir günlüğüne ben . Kızların ilk aşkı ve kahramanı babalarıdır ya, benimki annemdi. Babam kapıya geliyor ama annem kapıyı açmıyor.


BEYNİM ÖLDÜĞÜNÜ BİLİYOR AMA KALBİM REDDEDİYOR. Sesinde ne var biliyor musun? Unutsun beni demişsin, bu bana imkânsız geliyor. Bir odadan bir odaya geçiyor. Vallahi Yalan İnan Ki Yalan.


Telli Gelin Tüllü Gelin Geliyor ( Geliyor Anam) Ganat Açmış Tüylerini. Odaları Köşeli (Oy Oy) Gül-Ü Reyhan. Aşkı tarif gerekirse sana anlatayım, aşk ne biliyor musun?


Ben, benim, benimkisi gibi kişisel ifadeler kullanılmalıdır. Hangi ilgi alanlarının, hangi mesleklerle ilgili olduğunu biliyor musunuz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar