12 Mart 2018 Pazartesi

Bingöl hava durumu

Bingöl hava durumu

Bingol için detaylı hava durumu , sıcaklık, nem ve yağış bilgisi, saatlik ve günlük hava tahmini veren web sitesi. Hava, Hava Durumu Hava Tahmini Sıcaklık, Yağmur Kar Dolu Şimşek Gökgürültüsü Rüzgar Fırtına Denizcilik Havacılık Tarım. Ankara, İzmir, diğer illerimiz ve dünya için günlük hava durumu tahminleri.


Bingöl hava durumu

Anlık sıcaklık, yağış, rüzgar, son dakika hava . Bingöl - İstanbul hava durumu. Detaylı hava tahmini. Yarın hava bulutlu, öğle . Up to days of daily highs, lows, and precipitation chances. C, genellikle yağışsız, sakin. Tarih, Sıcaklık (°C), Hadise, Nem ( ), Rüzgar.


Ocak Cum, En düşük: -5. En yüksek: Hafif kar yağışlı, En düşük: 36. Meteo tahmini, hava durumu , tahmin hava şartlarına dayanıklı, hava durumu haberleri.


Bingöl hava durumu

Son Dakika Elazığ Haber haber kategorilerindeki bingöl hava durumu etiketli haberleri listeleyin. Elazığ Haber haber kategorilerindeki bingöl hava durumu etiketli haberleri listeleyin. Genç Hava Durumu Günlük Şu anda , Perşembe öğleden sonra ile Perşembe akşamı arası yer yer yağmurla karışık bir ya da iki inç kar. Türkiye geneli günlük hava durumları.


Soğuk hava ısınmaya başlıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı. Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü. C, yağışsız, hafif rüzgar. The location could not be found.


Bingöl hava durumu

Bu hava durumunu paylaşın:. Cuma 11:- Son Güncelleme: 10. C , yağışsız, hafif rüzgar.


Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu çevrelerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son . Herhalde Kılıçdaroğlu bu tür durumlarda televizyon karşısına geçip . Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi. Toplanan malzemeler tırla Elazığ Afet Acil ve Durum Müdürlüğüne teslim .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar