1 Şubat 2018 Perşembe

Ankara bayanlara özel aquapark

Ankara bayanlara özel aquapark

Değerli bayan müşterilerimiz, sizlere özel gün olan SALI ve CUMA günleri sadece yaşa kadar. NOT: BAYANLARIN BONE TAKMASI ZORUNLUDUR. EĞLENCENİN TEK ADRESİ KARTALTEPE AQUAPARK SİZLERLE.


Salı günü bayanlara özel hizmet veriyor. Adres: Yeşilkent Mahallesi 555. Bayanlara özel yüzme havuzu. Bayram ve özel günlerde hafta sonu fiyatları geçerlidir.


Altınpark dışında bayanlar. Salı ve Cumartesi günleri BAYANLARA açık. Eksik: bayanlara ‎ özel wowturkey. Sadece bayanlara özel havuz yada aquapark hizmeti veren bir yer varmı? Kapalı havuzda ise yıl boyu çocuk, bay ve bayanlara yönelik ayrı gün ve . Görüş hala geçerli mi?


Ankara besyo hazırlık kursu spor akademisi. Polatlılı vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Üçpınar Aqua Park açılış. Doğu Marmaranın en büyük Aqua Parkına İzmitten ulaşmak isteyen misafirlerimiz ise şehir trafiğine girmeden dakikada tesisimizin hizmetleriyle . Bunlardan tanesi bayanlara özel havuz dur.


Doğu Kışla Parkı`nda açılan diğer bir havuz ise aquapark olacak. Aquapark ailesi olarak biz burada büyük bir aile. Aqua park sezonumuz bugün itibariyle kapanmıştır.


Ankara bayanlara özel aquapark

Damsız giriş ve kadınlara özel günümüz yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar