19 Eylül 2017 Salı

Dubai vizesi için gerekli evraklar

Dubai vizesi için gerekli evraklar

Birleşik Arap Emirlikleri vize başvurunuzun işleme alınabilmesi için gerekli olan ve süreci hızlandırmak adına isteğe bağlı . Dubai, Birleşik Arap . Gri ve Yeşil pasaport. Tüm Sorularınız İçin. Bizse aklınızdaki sorularınızı. Gerekli Şartlar ve Belgeler , Yardım.


PASAPORT VE RESMİNİZİN FOTOĞRAFINI BİZE İLETMENİZ YETERLİDİR. DUBAİ VİZESİ İŞLEMLERİ – DUBAİ VİZE BAŞVURU EVRAKLARI. Bazı vize türlerinde ek olarak bazı belgeler talep edilmektedir. Firmanın antetli kağıdına dilekçe ( örneği aşağıdadır).


Pasaportunuzun geçerlilik sayfası,60. Son ay içerisinde çekilmiş fotoğrafınız. Evraklar tarafımıza renkli jpeg formatında mail olarak iletilmesi gerekmektedir.


Dubai vizesi için gerekli evraklar

DUBAİ TURİSTİK SEYAHAT İÇİN GEREKLİ BELGELER. Belgeler renkli ve okunaklı olarak tarayıcı tarafından tarayabilir veya Cep . Zaman kaybına yol açan birçok formaliteden sizleri kurtararak vize işlemlerinizi en kısa zamanda sonuçlandırmayı amaçlıyoruz. Sizden istenen evrakları.


NOTERLİK Noter işlemleri, harçları ve gerekli belgeler hakkında bilgi alabilirsiniz. VATANDAŞLIK Vatandaşlık işlemleri, harçları ve gerekli belgeler. Ben vize işlerini halledeceğim. Biraz düşündükten sonra evrakları sabahki buluşmamızda vereceğimi söyledim ona. Birlikte çıkıp işyeri olarak . Resmi işlerin olursa onu da hallederiz.


Dubai vizesi için gerekli evraklar

Bilet aldığım zaman da sana bildiririm. Ama benim için özel hazırlık yapmanıza gerek yok. Vize sorunun yok sanırım. Yurtdışına çıkarken tamamlanması gereken evraklar , konsolosluklara teslim edilmesi gereken formlar, çeviriler ve diğer tüm işlemler konusunda uzman vize.


Hayalinizdeki tatil çok yakın! En ucuz oteller, tur fırsatları, uygun fiyatlı uçak bileti Tatil. Küresel Müslüman Seyahat Endeksine göre vize işlemleri, havayolu ile .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar