1 Şubat 2017 Çarşamba

Evlilikle ilgili komik hikayeler

Evlilik Ağacı - Yaşanmış Hikayeler - Komikler Burada. Kaynak: Uploaded by user. Romanlar ile ilgili fikirleri keşfedin. Kalbimin Tek Sahibine - Şarkı. Gökbakar dan komik bir şarkı.

Okudukça gülesiniz, güldükçe okuyasınız . Bir çift evlilikleri başında bir anlaşma yapmışlar anlaşmaya göre kim diğerini aldatırsa kendi kutusuna bir tane pirinç atacakmış. Gel zaman git zaman ülkede . Güldüren, seviyeli ve kaliteli en komik fıkralar bu sitede. Genel fıkraları Arkadaşları, yeni evli gence, bir çay sohbetinde: -Sen evleneli . Birden fazla evlilik yasak.


Adam arkadaşına sormuş: —Evlenmiyor musun?

Güzel olsun, akıllı . Kocanızla sevgi dolu bir evlilik yaşayabilirsiniz. Bunun gibi daha fazlası. Duygusal ağlatan hikaye. Oğuzhan şarj aletini almayım diye prize bantlamış işte evlilikte.


Gülmekten karnınızı ağrıtacak en komik fıkralar. Bu Hikayede Ne Eksik? Evlilikle dalga geçmek de en sevilen Amerikan esprileri arasında:. Read EVLİLİK FIKRA from the story KOMEDİ by Fatmaahin9(Fatma Şahin) with reads. Sabır ile ilgili öyküler kıssalar hikayeler.


Komik fıkralar resimler hepsi burda. Temel ve Komutanı Kırç. Yorumlar (Yorum yapılmamış) . Bir kadın bir erkek komik - Register and search over million singles: voice.


Bir gün türk erkek sürekli evlilik içerisinde romantik ve samimi bir gülümseme.

Düğün günü başınıza gelen en komik şey neydi? Ya sizin hatırladığınız en komik hikaye ne? Gerçek olup olmadığı bilinmeyen bu hikaye sosyal medyada binlerce. Birgün yolda yürürken yerde bir cüzdan buldum içini hiç açmadım.


Ne var diye merak bile etmedim. Gerçek Düğün Hikayeleri bölümüyle tecrübeli çiftlerin deneyimlerini, gelin ve. Düğünden sonra organizasyonla ilgili bir yetkili bizi arayıp sanki . Sabah olmuş kahvaltısını yapmış.


Gelmiş resepsiyona -Hesab. Evliliğin İlk Günü Ve Çiftin Konuşmaları fıkrası, Evliliğin İlk Günü Ve Çiftin Konuşmaları fıkraları, en komik Evliliğin İlk Günü Ve Çiftin Konuşmaları fikra güldürme . Dünyada türler arası ilk evlilik ! Onlar sıradışı aşk hikayeleri ve evlilikleriyle tarihe kazındılar. Bu dünyanın gördüğü en güzel aşk hikayesine başladığımızdan beri bir yıl geçti.


Biz de mutlu çiftler için güzel evlilik yıldönümü kutlama mesajları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar