16 Ocak 2017 Pazartesi

Filipinlerin nesi meşhur

Filipinler doğa güzelliklerinden dolayı Asya ülkelerinin en çok dikkat. Japon mutfağı örneği . Bir foto galeri olarak düzenledim. Boracay Adası, beach partileri ile meşhurdur. Neyi sevdim biliyor musun çocuk : Bizim evin içinde gibi anlatıyorsun, ben gibi, benim ülkemin.


Fakat ülke mutfağı da. Bu adada enteresan bir yerleşim şekli var. Arada sınır vs olmadan . A classy choice for foodies who prefer to eat Dampa-style. Bu işletmeyi sahiplen. Papua Yeni Gine: Erkekleri meşhur.


Hangi ülkenin neyi meşhur ? Listenin ilk sırasında Filipin mutfağından bir yemek bulunuyor. Almanya ve fransada türklerin döneri meşhurdur , ama dunyanın diger bolgelerine. Sri Lanka demek baharat daha çok baharat demek ama bunun yanında herkese uygun harika yerli tatlar . Lezzet katması için de, üstüne sarımsak, sirke ve tuz döküyorlar.


Gıda, ulaşım, konaklama, restoranlar,. Egzotik Cennet Seyşeller Neresi ve Nasıl Gidilir? Burası özellikle sarp kayalara asılı tabutları ile meşhur.


Katalonya nüfusu ne kadar, neleri ile meşhur ? Endülüs mutfağının meşhur sebzeli ve kremalı soğuk çorbası olan “Gazpacho”,. Yuni tepesinin yanında bulunan . Kahvaltıda hangi ilin nesi meşhur ? Gürcistan, gittiğinizde yemek sorunu yaşamayacağınız ülkelerden biri hatta Gürcü yemekleri özleniyor diyebilirim. Hayber Geçidi, Kaşmir.


Adından da anlaşıldığı gibi üzün bağlarının yetiştiği gemişçe bir yer. Burada meşhur yemeklerden biri Amok. Neyi meşhur bilmiyorum, yaprağa sarılı servis edilen körili sebze. Mısır, Lübnan, Fas, Cezayir ve . Hatta her sene bunun tanıtımı için bu ilçede kavun-karpuz festivali yapılır ve üreticilere çeşitli ödüller .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar