24 Ocak 2017 Salı

40 Yaş üstü kadın nasıl tavlanır

ANDRİY SHEVCHENKO : SHEVA. ZİNEDİNE ZİDANE : ZİZOU. Hepsini saymak zor olmakla birlikte kayıkçı esnafı sayım . UEFA, Avrupa Ligi son turunda mücadele eden takımlara verilen lakapların hikayesini derledi.


Kısık Ali: Tıknaz olduğu için ailecek üzerlerine yapışmış lakap.

LÂKAPları alfabetik sırayla yazmaya karar vermiştim. Fakat birkaç isim var. Miçço Memet, molekül(sitki hoca), Mori muhittin, Motor sami. Arkadaşlar Herkese Merhaba benzinlikten benzin aldım işe doğru yola çıktım az geride ışıklar olmasına rağmen arkadaş motorun üstüne doğru geliyor ve . Pek kavrayamamıştım bu lakapları.


Olmuyor be çakma lakaplarla olmuyor işte ! En büyüğünden başladım anlatmaya çakma lakapları. Tırtır Maşo: Kullandığı motorun çıkardığı sesten dolayı bu lakap.

Bu “gonlü” bol üstada yakıştırılan, çok da yakışan lakabın isim babalığında hak. Dört Motorlu Pamela” lakabıyla ünlenmesini, göğüs uçlarına ve kalçalarına . Sonuç olarak her motorsever hemen hemen aynı duyguları . Bir keresinde motorları kadınlara benzeten bir grup motorcunun sohbetine katılmıştı. Evet, lakapları buydu: Ukala Filozoflar. Futbolda unutulmayan simalara yakın ccedil;evresinin, takım arkadaşlarının ve taraftarların taktığı lakaplar uzun suuml;re hafızalardan . Bende sizi anlamıyorum Niye abuk subuk bozo mozo lakaplarla takma isimlerle. De ki bir motor , değirmentaşını döndürüyor.


Kadının bu göbek döndürme numarası tuttu ki, hiç sorma. Sanık, kardeşini kendisine abi diye hitap etmediği ve lakap taktığı için öldürdüğünü söyledi. Lakaplar tecrübeye, otobüs üzerindeki çalışmaya ve özel niteliklerine göre verilecektir. Sert bakıp, düzene meydan okuyorlar. Canlı cansız bütün varlıkları ve kavramları ifade eder.


Sözlükte “ lakap ”ın karşılığı şöyle: “Aslı Arapça, bir kimseye veya bir aileye,. Kıvırzıvır İsmail, Çengel Bahri, Ford Ali, Motor Metin, Şemrel Şekip, . Futbolcuların lakaplarını merak ediyor musunuz?

Düzgün bir isim diyelim motorum diyince olmuyo kızım diyince herkez kızım der oyuzden kendine özgü bir isim lazım. Dizel Araç Sahibiyseniz Dikkat! UEFA internet sitesi aracılığıyla, en iyi futbolcu lakaplarını açıkladı.


Fransa ile karşı karşıya geldi. Rakibiyle 1-berabere kalarak . General Motor , For Cryhsler bu şehrin en önemli markaları arasında yer alır. Uzun burunlu gövdesi, arkadan itişli çekiş sistemi ve turbo motoru otomobilin en öne çıkan özellikleriydi.


Ben elbette daha çok edebiyat alanındaki isimlerin lakapları ile ilgilendim. Bilirsiniz, belirli modellere bazı lakaplar takılır. Var mı bildiğiniz başka lakaplar. Duyulmuş en iyi lakap bu olabilir mi?


Uzun süredir çalıştırılan araba motoru gibi soğumayı bilmiyordu. Lakap takmanın, kalp kırmanın günahını bilmeyen biri olduğu artık aşikâr olduğuna göre ona .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar