3 Ekim 2016 Pazartesi

Baskül sözlük anlamı

Türkçe İngilizce sözlükte. Ağırlıkları tartmaya yarayan alet, kantar. Baskül kelimesi ne anlama gelir? TDK sözlükteki anlamı nedir? Zıt ve eş anlamlıları nelerdir?


Mynet Cevaplar Görüşleriniz başkaları için çok değerli. Kelimeler Listesi, baskül ne demek? Sayfamızda baskül kelimesi arapça ne demek, arapça tercümesi nedir, arapça karşılığı nedir bulabilirsiniz. Osmanlıca baskül nasıl yazılır, Osmanlıca baskül ne demek,.


Translation baskul from turkish 1. Tüm dillerde milions kelime ve ifadeler göz atın. Anlamı : bir tartı aracı. Yeni Turkce Lugat باسكول baskül maddesi.


Ne yazık ki, bu kelime için hiçbir açıklama bulunamadı. Sözlük Kafiye Sinonim Şiirler. Bu konuda bize yardımcı olmak ister . Aradığınız kelime sözlükte bulunmuyor. Eğer sözlükte olmasını isterseniz.


Kubbealtı Vakfına Bağış Yapın. Rüya sözlüğü yazarlarının bazılarına göre rüyada tartı görmenin manası, önemli bir karar verecek olmaktır. Bu karar rüya sahibinin kendisi ile . Büyük terazi, baskül. Nedir, baskül Ne Demek, baskül Kökeni, baskül Nasıl Yazılır?


Toptan baskül ürünleri “kantar” ya da “tartı” olarak da bilinen bir çeşit. Osmanlica sözlüge göre BASKÜL nedir anlami. Darasını düşmek (çıkarmak): Bir şeyi kabıyla birlikte tarttıktan sonra kabın ağırlığını düşmek. Daraya atmak (çıkarmak): (deyiminin anlamı ) Değer vermemek.


Genellikle bir kaldıraç gibi çalışır. En yaygını el terazisidir. Bakkal terazisi ve baskül de aynı sistem içinde . Fizik)iki kolu sıra ile kalkıp inebilen, ortasından veya . CupGel ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz. KANTAR kelimesinin anlami nedir? Gamze isminin sözlük anlamı.


TÜRKÇE-RUSÇA SÖZLÜK. Bulmaca sözlüğü , bulmacada, çengel bulmacada, kare bulmacada,. RIP ne anlama geliyor? Dünyaca ünlü basketbolcu Kobe Bryant yaşamını yitirdi! Konuşarak Öğren İngilizce Eğitimleri.


Kantar ne anlama gelir? Bu anlamda tüm çekimleri stüdyo ortamında yapılan dizi için, geniş bir ev dekoru kurulmuştur. Dizide ağırlıklı olarak salon çekimleri yapılmıştır ve geniş açılı bir . Asansör, döner tabliyeli, baskül , vs.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar