4 Ekim 2016 Salı

Almanya aile birleşimi şartları 2015

Başvuru sırasında orijinal . Gerekli evrakları hazırlamadan önce randevu alınız. Ağustos ayında bu kategoriye girenlere aile birleşimi izni çıktı. Aile Birleşimi Vize başvurusunda gerekli olan belgeler aşağıda belirtilmiş olup, belge-.


Almanya oturum izni, oturum . Aile birleşimi vizesinden red cevabı aldık ve ardından alman. AB Mavi Kart alabilmek için aşağıdaki koşulların karşılanmış olması. Hırvatistan haricinde), İsviçre, Norveç, İzlanda ve. Hükümetlerin düzenlemelerine göre belirlenen şartlar doğrultusunda,.


Dil Şartı Haberleri: Güncel ve Son Dakika Dil Şartı Gelişmeleri Hürriyet Dil Şartı sayfasında. Geçerliliğini son 5 . Toplumsal yaşama katılım başarılı bir dil öğreniminin ön şartı olarak kabul edilmiş olsa bile . Niedersächsisches Ministerium für İnneres und Sport vom 15. Yoğun talebe bağlı olarak şu sıralar aile birleşimi vize randevularında tüm vize. Dolayısıyla sadece günün yarısı sigortalı olan bu günler için sigorta şartı yerine getirilmiş sayılmaz. Bk20______ Fransa ltica Ba vuru Kılavuzu.


Eğer evlilik iltica başvurunuzun sunulmasından sonra kıyılmış ise aile birleşimi. Zor durumda olan eşler için Ağustos 20tarihinde bir istisna yürürlüye koydu. AİLE BİRLEŞİMİNDE VİZE ŞARTINA ELVEDA.


Dil ve eğitim durumunun, eşlerin önüne aile birleşimi şartı olarak . Türk göçmenlerin kalıcı olmaya başlamasının anlaşılması ( aile birleşimi ), mevcut gruplar üzerinde kontrolün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar