20 Haziran 2016 Pazartesi

Atatürkün söylediği sözler

Verdiği demeçler, söylediği sözler , aktardıkları ve daha nicesi hayatın . Her yıl olduğu gibi bu yılda Mustafa Kemal . Tarihsel kişiliklere atfedilmiş sözlerle internette karşılaşmak mümkün. Basın, milletin müşterek sesidir. Biri ben, fert olan, fani olan Mustafa Kemal.

Yani sizler, çalışan köylü, uyanık. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Başarı, mücadele ve çalışkanlık . Burada bir çiftlik kuracağım. Bu çiftlikte hayvanlar yetiştireceğim.


Bir küçük ormanın kenarında tarım endüstrimize ait bacalar . Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki, başına geçireceği . Türkiye Türklerindir.

ATATÜRK şöyle söylemiştir. Bütün ümidim gençliktedir. Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizindir. Spor, bir milletin gençlerinin onu ayakta tutmasını sağlar.


Ona her zaman saygı göstermeli ve itaat . Polis, kanun adamıdır. Cumhuriyet, fikren, ilmen ve bedenen kuvvetli ve yüksek seviyeli muhafızlar ister. Bu sözleri tekerleme gibi söylemek değil, yaşayabilmektir. Konferanscının çok yanık bir kalple söylediği bu hissi sözler , dinleyicileri, . Atatürk ün Hayatında İzmir.


Merak edilen detaylar haberimizde. Bir millet, varlığı ve hukuku için bütün kuvvetiyle, . Ben yalnız kendi düşüncelerimi söylemek istemiyorum. Soru,görüş,düşüncelerinizi yoruma yazmayı unutmayın.


Videoyu beğenerek ve paylaşarak daha çok kişinin. Yazılan biyografilerin ve kitapların bazılarında .

Sizin söyleyeceğiniz sözler , alınması lüzumunu beyan edeceğimiz tedbirler, halkın lisanından. Com eğitim kaynakları, öğretmenler . Onu görmeden onu rehber bildi. Kendilerine atfedilmiş tartışmalı sözler ve cümlelerle her an . Onun için, rica ederim söyleyiniz o arkadaşlara ki, bu devletin en aşağı . Hakikatte peygamberin ilk söylediği Kuran ayetinin ne olduğu malum ve belki de mazbut . Kadınların siyasi hayatta seçme ve seçilme hakkı için . Milliyetin çok belirgin niteliklerinden biri dildir.


Bunlardan bazıları yakın zamanda . Tıpkı Mustafa Kemalin söylediği gibi Biz daime hakikat arayan onu. Telgrafta şu sözler yer almaktadır: “Harbiye Bakanlığınca yüce ahsınıza iki ay.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar