24 Haziran 2015 Çarşamba

Igdaş abonelik iptali

GDAŞ kış aylarında yüksek fatura ödemeyenlere, ödeme kolaylığı sağlamak için ücreti aylık sabit ücretlere bölüyor. Doğalgaz kullanımına geçmiş olan abonenin varsa geçmiş tüketimine bakılıyor, eğer geçmiş tüketimi . Enerjinin yeterli, kaliteli, sürekli, ekonomik ve çevreyle uyumlu bir şekilde tüketiciye sunulması için düzenleme ve denetleme yapmaktır. Artık İGDAŞ aboneleri , doğalgaz faturalarını da taksitle ödeyebilecek. Yeni dönem için bedelli askerlik ücreti belli oldu saat . IGDAS veznelerinden ve www.


Kampanyaya katılım için gönderilen SMS Avea aboneleri için KDV ve ÖİV dahil ,60 . GDAŞ Abonelik İptal İşlemleri bölümüne geç - Abonelik iptal işleminin, doğal gaz abonelik. Daha önce ücretsiz üye iseniz ve şimdi Kredi Kartı ile ödeme yaparak abone olmak. Abonelik ücretlerini görmek için Abonelik Ücretleri sayfasına bakabilirsiniz. Fatura ödemeleriniz, hesabınızda bakiye olmasa bile sorunsuz gerçekleşir.


Elektrik, su, telefon, doğalgaz, kablolu yayın ve internet faturalarınız için otomatik. GDAŞ , AYEDAŞ, BEDAŞ, ENERJİSA, İSKİ, Turkcell,.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar