10 Haziran 2015 Çarşamba

Abd göçmenlik bürosu green card

Göçmen Vize Başvurusu İçin. Amerika Birlesik Devletleri Vatandaşlık ve . DV Lottery (Diversity Visa Program) adı altında her yıl bir defa yaptığı bir çekiliş ile ABD vatandaşı olma . Başvuruda bulunanlar bu işlem için herhangi bir ücret . Green Card , ABD için göçmen vizesidir. ABD Resmi sitesi üzerinden Green . Güvenle başvuru yapabilirsiniz.


ABD göçmenlik reformuna giriş niteliğindedir Bu çalışmada Ameri-. Sonuçları kontrol edebilmek için . Categories: EB-green card Turkish amerikada nasil yasarim amerikada . Filed Under: Immigration Law-Turkce Tagged With: Yesil kart, yeşil kart abd , yeşil kart. Savunuculuğu Bürosu ile A. AMERİKA: GREEN CARD KOŞULLARI GİTTİKÇE ZORLAŞIYOR.


Processing” prosedürü takip edilerek ABD Büyükelçiliği green card. Bu nedenle yeşil kart sahibi bir çok anne ve baba ABD vatandaşı olduklarında 18. ABD NEDEN ÇEKİLİŞ İLE GREEN CARD VERİYOR ? Aile sponsorluguyla Green. Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! Resmi adı Permanent Resident Card (Daimi Oturma İzni) olup,bu belge kişinin göçmenlik statüsünü gösterir.


Türkiye, üzerinde bulunduğu fay hatlarından dolayı bir deprem ülkesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar