11 Mayıs 2015 Pazartesi

Kitaplardan alıntı aşk sözleri

Tüm zamanların en güzel kitaplardan alıntı sözler sizler için bu listede…. Her hakiki aşk hikayesi umulmadık dönüşümlere yol açar. Bu güzel sayfamızda sizler için aşk romanlarından en güzel alıntıları hazırladık.


Aşk , bir milat demektir. Sayfamızdaki romanlardan ünlü aşk sözlerini facebook, twitter . Dikkat çeken cümleler.

Etkileyici alıntılar. Bu sayfada konusu aşk olan kitaplardan alıntılanmış en güzel kitap sözlerini bulacaksınız. Değerli GuzelCumleler. Eğer aşka kollarınızı bağlarsanız, kendinize sarılmış kollarla sadece . Her kitabın içerisinde mutlaka can alıcı, kitabın ana fikrinin gizlendiği ve slogan haline gelmiş, önemli satırları vardır. Sevmekten aciz adamların kalbinden aşk bekleyip durduk.


Kitaplardan en güzel alıntılar. Ondandır bu durduk yere delirmelerimiz.

Kadınlar da bir kitaptır. Karşılıklı, karşılıksız, tek taraflı, imkansız, mutlu ya da mutsuz olsun, hatta bitişi can . SEÇKİN KİTAPLARDAN SEÇİLMİŞ ALINTILAR Bu uygulama ile okumak istediğiniz kitaplar hakkında fikir sahibi olabilir, daha önce okumuş olduğunuz kitapları . Arkadaşlar sizlere hoşuma giden kitap sözlerini paylaşçam. Eminim ki sizlerinde hoşuna gidecektir. Okumakta fayda var ha ne dersiniz? Bu sözler kitaplardan alınan en iyi sözler vede emibinki bu sözler den biri de seni anşatıyor.


Acaba, aşk denilen şey bu muydu? Artık saf aşk ya da tutku söz konusu değildi. Instagram photos and videos. Biliyordum ki bu herkesinkine benzeyen aşk az bir zaman sonra yok . Otuz yılı aşkın evliliğinde kendi adını kocasının ağzından bir kez bile . YİNE GİTMEK BİZE DÜŞTÜ. Beş yılı aşkın bir sürenin sonunda bizden de bu kadar.


Huzurlarınzda efsane kitaplardan iz bırakan cümleler. Sevilen her kadın güzel bir şarkıdır, bütün sözlerini hatırlayamazsın belki . Bu blogta okuduğum kitaplardan ve sevdiğim yazarlardan seçtiğim alıntıları paylaşıyorum.

Biraz kitapları ve ekseriyetle beni . Güz Bitigi, Uçurumda Açan, Kalanlar adlı şiir kitaplarından dizeler yer alır. Küçük Prens'ten düşündüren alıntı. Gerçek üzüntü, gerçek aşk kadar ender görülür.


Saint Exuperi'nin Küçük Prens'i içeriği bakımından 7'den 70'e herkesin okuyabileceği en güzel kitaplar arasında yer alıyor. Küçük Prens kitabının . Halil Cibran'ın Ermiş Kitabından Alıntılar. Sözlere değil, yapılanlara bakmalıydım. Oysa, kitaplardan söz ederken sesin ne kadar farklıydı.


Onun aşk bilgisi tümüyle kuramsaldı ve o aşkı , bir çiğ damlasının nazik düşüşü ya da durgun bir. Nasıl olmuştu da o kitaplardan hiçbir şey çıkartamamışlardı?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar