29 Mayıs 2015 Cuma

Haksızlık üzerine sözler

Haksızlık üzerine sözler

Bu sayfada haksızlık ile ilgili sözler bulacaksınız. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Sayfanın altlarına doğru haksızlık ile ilgili ayetler ve hadisler yer almaktadır. Değerli GuzelCumleler.


Haksızlık üzerine sözler

Kullanabileceğiniz haksızlık sözlerini aşağıda resimli bir şekilde sıralıyoruz. Hak ve haksızlık hakkında resimli güzel sözler. Yirmi bir tane hak ve haksızlık hakkında çok anlamlı resimli güzel söz bulunmaktadır.


Siyaset ile İlgili Sözler. Menfaat üzerine dönen siyaset, canavardır. Sonra da ya adaleti sayesinde kurtulur veya haksızlık etmiş olduğu için mahvolur! Anlamlı, kısa, güzel ve etkileyici özlü sözleri sizler için hazırladık. Hepimiz aynı yıldızlara bakıyoruz, aynı gezegenin üzerindeki yol arkadaşlarıyız ve aynı gökyüzünün.


Bir insana yapılan haksızlık bütün toplumu yaralar. Mevlana sözlerini bu başlık altında sizler için . Deen van Dursun Bayraktar. Ne hakkımın yenmesine razı gelirim ne de gözümün önünde bir . Bunlara yönelik yapılan bir haksızlık , karşılıksız kalmaz ve cezayı îcâb.


Anneler için sözler anlamlarını bir kez daha katmerler yüreklerimizde. Dikkat çeken cümleler. Etkileyici alıntılar. Karaman için flaş sözler : Büyük haksızlık. Haksıza haddini bildirme, öksüze kaftan giydirmekten yeğdir.


Haksızlık üzerine sözler

Dünya İnsan Hakları günü mesajları ve sözleri ! Suçlu değilken suçlu . Fakat devlet büyüklerinde olsa . Başlık, Müslümanların bildiği ve sıkça söz ettiği, hocaefendilerin vaaz ve hutbelere konu ettiği fevkalade mühim bir hadisi şeriftir. Zor da olsa adaletten ve Haktan ayrılma. Eğri cetvelden,doğru.


Hamdolsun iktidara gelişimizin üzerinden yıldan fazla süre . Bana yapılan haksızlık bana hiç bir şekilde ona haksızlık yapma hakkını vermez. Allah, ağır ve inciten sözlerin açıktan söylenmesini hiç sevmez, ancak söyleyen. Adalet İle İlgili Sözler. Kendini güçlükler karşısında sabretmeye alıştır çünkü haksızlık karşısında . HAKSIZ OLMAK HAKSIZLIĞA UĞRAMAKTAN DAHA ACIDIR SÖZÜ.


Platon olmak üzere Yunan gençleri üzerinde giderek . Bu söz insanlar arasında hadis olarak meşhur olmuştur. Kadavra üzerinde çalışmak ve araştırma hastanelerine kadavra bağışı yapmak caiz mi? Hayatlarını gözden geçirip birçok haksızlık ettiklerini gören kimseler çocuklar gibi sık sık.


Düşündüren Sözler ve Resimler. Reklamsız-Eleştiriye.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar