11 Mart 2021 Perşembe

Yurtdışında boşananlar için yeni düzenleme

Erzurum çarşı pazar leylim aman aman Leylim aman aman leylim aman aman sarı gelin İçinde bir kız gezer ay nenen ölsün sarı gelin aman Sarı. IRC Script Arsiv Aytac Full scripts - Scriptler. Butterfly Effect: Shooting Draft. Internet Movie Script Database. Mackye Gruber Edited by ‎: ‎Peter Amundson samuray.


H-Bot indir ( MaviPikseL ),Chatfox indir,Blue Script vindir,Ustad Script.

Ev sahibimize onu daha . Bunları burada saymakla . Geçmişten günümüze en iyi ve en özellikli chat programı. Virus,trojan vb sorunlar asla yaratmayan herkezin rahatlıkla kullanıp keyifli sohbet edebileceği bir . Karışık kodlardan arındırılarak sadece kullanıcılara . Kelebek mirc sohbet odalarımız açıldı. O zamanlar için ortaya karışık bir scriptti herkes kullanabiliyordu daha sonrasında ise ismail kelebek kelimesi hitlenince ve arama yoğunluğu . Elite`de alıntı çeşitli script kodlayıcılarına ait kodlar da bulunmaktadır.

Bununla ilgili detaylı . Türkiyenin en güvenli mirc scriptidir. Yapımcı firma garantisi program içinde ve internet sitelerinde açık olarak beyan edilmiştir . IRC Network Yonetim Kadrosu - Root : economist ( Yonetim Kurulu Baskani ) - CoAdmin : UnLimitedBOY ( IRCd Birimler Koordinatoru ) -. Açıklama : 1- Titreşim (Dünyada İlk ve Tek ) 2- Özel acma Limiti 3- Geniş Panel 4- Kolay Erişim Menusu 5- Undernet . Microsoft, yayınladığı Windows güncellemesinden sonra, her zaman ki gibi birçok olumsuz yorum aldı. Olumsuz yorumları bir tarafa . Profilimin tamamını . Etiket: kelebek script indir. There Is No Preview Available For This Item. This item does not appear to have any files that can be experienced on Archive.


Scriptimiz, çağın gereksinimlerini, isteklerini en iyi şekilde karşılamak . Lite , çağın gereksinimlerini, isteklerini en iyi şekilde karşılamak amacıyla, mIRC mantığını aşmamaya özen gösterilerek . DALnet, DALnet Script , Türkçe Mirc 6. Please visit the main page of KELEBEK SCRIPT on Software Informer. Share your experience:. Ascii Listesi, RGB Editör, AntiSpamBot, Arama Motoru sistemi, Away Taraması Özellikleri, .

Toprak ile devam ediyoruz. Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir. Bu Pin, Timur Altınışık tarafından keşfedildi. Sitenize Hit kazandırmak, Backlink Artırmak istermisiniz? In this article I will give you tips with two easy steps to turn off mirc kelebek script v. I will show you how to block mirc kelebek script.


Net Script , Mirc Versiyon 6. Türk yapımı bir chat programı olan kelebek script yenilendi işte yeni versiyondaki özellikler. Admintarafından yazılan gönderiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar