9 Ocak 2020 Perşembe

Özlü sözlü motorcu sözleri

Bir çok motorcu sözleri artık eskide kalıyor ve güncellenmesi gerekiyor, önceden söylenen doğru sözler ve yenilerini buraya ekledik. Gerek imzalarınızda gerekse yazılarınız sonlarında özlü motor. Aşağıda örneklerini verdiğim sözler gibi başka neler var diye merak ettim.


Aynadaki uyarı) Dikkat! En yeni ve guzel resimli muhteşAem Motorcu sözleri ile insanların gönlüne hitap eden en anlamlı kısa özlü motorcu sözleri yayınlıyoruz. Resimli Motorcu sözleri.


Güzel söz, Özlü sözler ve Alıntı sözler hakkında daha fazla fikir görün. En güzel, anlamlı yüklü, kısa WhatsApp durum mesajları, sözleri haberimizde. Artık tüm akıllı telefonlarda hazır olarak önümüze gelen . Her konuda sözler hazır ettiğimiz bu güzel sözler sitesinde şimdi de sizlere keko sözleri hazır ettik.


Bu güzel ve anlamlı keko sözlerini kısa . Ve ben, varlığımı,içinde yeni sarsıntıları ve yeni umutlarıyla muzaffer proleteryanın yabanıl ulumaları yankılansın diye bir tapınağa dönüştüreceğim. Barış Pınarı Harekatı mesajları, sözleri vatandaşlar tarafından merak edilen. En iyi arama motoru mu lan? Kasım resimli mesajları ve sözleri. MECNUN BİLSEYDİ MOTOR SEVGİSİNİ.


Babalarımıza armağan edebileceğimiz sözler , mesajlar, şiirler;. Kütüphane ve kitaplık ile ilgili söylenmiş sözlerden bir demet hazırladık. Yürümek yerine motorlu taşıtlar kullanan,düşünmek yerine televiyon . Beş şey bahtiyarlığın delilidir: Doğru sözlülük , doğru davranış, doğru düşünce, doğrularla beraberlik, ailesi için helal kazanç peşinde olmak.


Sözlü Motosiklet Yazıları. Uğur the Lion efendilik ve kabadayılıkta bir dünya markası. Yerli yersiz her olayda hemen şiir ve özlü sözleri şarjör boşaltır gibi boşaltıyor .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar