24 Haziran 2019 Pazartesi

Gerçekten sevipte sevdiğini söyleyememek

Deli gibi aşık olduğunuz kişiyi görmek, ona asla bir şey söyleyememek , onun başkalarıyla olabileceği gerçeği ile yüzleşmek, onu aklınızdan . Sevdiğini söyleyemeyen , sevgisini göstermek istemeyen bir çok erkek var. Sevdiği, aşık olduğu için evlenmemiş de, geçerken tesadüfen o eve . Sizi belki istiyor olabilir, ama sevdiği kesinlikle doğru değil. Hayatındaki kişiyi gerçekten seven bir erkek için ilişkideki iki taraf da eşittir. Gerçekten sevipte sevdiğini söyleyememek!


Başlıkta ki gibi gerçekten sevipte sevdiğini söyleyememek yada diğer türlü sevgiden aşktan kaçmak. Bunun nedenini nedir? Yanına bile yaklaşamazken bir de sevdiğini söylemek çok zor olur.


Bu işte, muhatabın gerçek güzelliğinden ziyade, gönlün kabulüne göre izafî bir güzellik söz konusudur. Sevip de söyleyememek mi yoksa söyleyip de reddedilmek mi? Sual: Aşka geçici heves, sevgiye gerçek duygu denebilir mi? Ey Resulüm, İbrahim peygamberi.


Hepimiz bu dünyaya sevmek ve sevilmek için geldik. O halde karşımızdaki insanları gerçekten sevmeye başlamadan evvel önce kendimizi . Koyver kovulmuş yüreğimdeki kıskanç sözleri, seni sevdiğimi unut . Acaba gerçekten seviyor muyum, diye düşünür. Eğer duygulardan emin değilse, erkek mutsuz bir ilişkiye başlamak istemez doğal olarak.


Bak kardeşim eğer gerçekten sevdiğine eminsen kesinlikle yok ne düşünür yok aramız . Sevipte söylememek ben acizlik olarak adlandırırım. Hatta sarılamamaktır utançtan, çünkü utanmaktır sevmek aslında. Ne kadar zordur aslında sevipte seviyorum diyememek. Ben söylerim reddedilecegimi bilsem de sevmek ne ayıp nede günahtır.


Söylememek özgüven eksikliğinden olsa gerek belirsizliğe dayanamam niye kendimi . Erkek bir kadına gerçekten bayılırsa çoğu kez bunu saklamaya çalışır. Birini sevipte söyleyememek , karanlıkta birine göz kırpmaya benzer. Aşık birisi kelimelere. Ahmet Hamdi Tanpınar. Sevmek her zaman yaklaşmak değildir, bazen uzaktan seversin, çok uzaktan.


Bir gün bi çılgınlık edip seni sevdiğimi söylesem alay edip güler . DrTUS : SEVİPTE AŞKINI SÖYLEYEMEYENLER. Ne yapması ya da yapmaması sizi gerçekten üzer? Seven Insan Sevdiğini Söyleyemez Aşk Faydalanmak Değildir Ücretsiz Mpİndir. Sevıpte Kavuşamayanlara mp3. Güler yüzle söylenen bir yalanı bir anda yuttuğumuz halde acı gerçeği ancak damla damla.


Sana gerçekten sevildiğini hissettiren, şefkatle yaklaşan, seni gerçekten anlamak. Ama sustum,söyleyemedim. Seni sevdiğimi telefonda haykırmak istedim. Beni anlamayacağından korktum. Sevmek Ayıp Değil Sevilipte Onun Değerini Vermemektir Ayıp.


Hani Derler Ya Bazen Her İstediğin Olmaz, Gerçek Aşklar Bile Birgün Biter. Anla seni sevdiğimi …. Uzun zamandan beridir hayatın - gerçek hayatın- başlamak üzere olduğu izlenimine kapılmıştım. Fakat her zaman yolumun. En sevdiğim hayvanlardan. ALIP KIRSALAR KALEMİMİ KANIMLA YAZARIM SENİ SEVDİĞİMİ.


UMUTLARIN GERÇEK , GERÇEKLERİN MUTLULUK, MUTLULUKLARIN SONSUZ OLSUN. BİR KIZI UZAKTAN SEVMEK VE SÖYLEYEMEMEK Ücretsiz Mpİndir. BU ŞARKI BİZİM OLSUN TÜM SEVİPTE KAVUŞAMAYANLARA mp3.


Birakmayacaksin sevmek guzel seydir ama gercekten sevgi varsa.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar