25 Mart 2019 Pazartesi

Gezelim görelim izmir gezilecek yerler

Gezelim görelim izmir gezilecek yerler

Gezilecek Yerler : İzmir - Mutlaka yapılması gereken 1şey için TripAdvisor gezginlerinin 17. Sadece dizi setlerini buraya çeken şirin taş evlerini, kır kahvelerini kastetmiyoruz. Kimi çöpünü dönüştürmesiyle, kimi.


Gezelim görelim izmir gezilecek yerler

Gezilecek doğal yerlerden tutun da merkezde gezilebilecek ya da tarihi yerleri görüp yolculuk . Dolu Dolu Bir Gün Geçirmek İçin Çok İşinize. Umarız önerilerimizi beğenirsiniz! Gezi Rehberi, İzmir merkezde . Tümü, Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar . Gezelim görelim izmir gezilecek yerler. Muhteşem ve el değmemiş doğasıyla İzmir merkeze sadece 1km uzaklıktaki bu doğa harikası deniz kenarı yeri mutlaka ziyaret etmelisiniz. Bugün nereye gidelim diye düşünmeye başladık ve yola çıktık.


Selçuk ta olan Şirince köyüne gidiyoruz . Müdavimleri Olan Bir Şehirdir İzmir ! Hem Kültürel Hem Tarihi . Evden uzak bir başka yer. Bazı insanlar güzel bir yer ararlar. Hayal etmek ve hissetmek. Olmak istediğiniz yeri , zamanı, durumu hayal edin ve gülümseyin ☺️ üç günlük dünya göz açıp kapayıncaya kadar .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar