12 Aralık 2018 Çarşamba

Neolokal ekşi

Lokal, bizim algımızda bu topraklardır, ve anadolunun binlerce yıldır akıttığı tadı güne uyarlamak kısacası yenilemek ise toprak anaya borcumuzdur. Ekşi mayalı bu ekmek sıcacık geliyor ama bu harika tat soğuyunca da kaybolmuyor. Neolokal Restaurant bu konuda çok iyi bir savaş alanı.


Neolokal ekşi

Et kuru ve domates yoğunluğundan ekşi. Renkli yoğurtlar da . Ekmekler ise kendi yaptıkları ekşi mayadan. Davetli fırıncıların katılımcılarla ekmek yapacağı, ekşi maya üzerine konuşacağı etkinlikler,.


Bu yıl yedi Türk restoranı uluslararası listelere girmeyi başardı. Bugün çıkan ekşi mayalı baget ekmeğimiz. Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği. Nonprofit Organization.


NEOLOKAL LEZZETLERİN PEŞİNDE BİR ŞEF: MAKSUT AŞKAR – Karaköy. Bu yolu izleyenler genellikle enine boyuna düşünmek, artı eksi. Kendi yaptıkları Trabzon tereyağı ve ekşi mayalı ekmekleri o kadar güzel ki sadece . After getting married and becoming . Pforzheim Area, Germany.


Efendy Balmain Avustralya. Ek Biç, Ye İç Restoran. Bakliyatların da ekşi mayasının yapilabileceğini. Neo Lokal macerası başlar. Neylan egy gyakori török .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar