23 Ağustos 2017 Çarşamba

Aşk romanlarından alıntılar

Aşk romanlarından alıntılar

Bu güzel sayfamızda sizler için aşk romanlarından en güzel alıntıları hazırladık. Sayfamızdaki romanlardan ünlü aşk sözlerini facebook, twitter . Ilham Verici Alıntılar ile ilgili fikirleri keşfedin. From the pen of our master poets and writers, . Her hakiki aşk hikayesi umulmadık dönüşümlere yol açar. Tutunamayanlar kitabının en.


Aşk , bir milat demektir. Kimine göre dünyanın gelmiş geçmiş en büyük aşk romanı. Her sayfası alıntılarla dolu, muhteşem bir aşk kitabıdır Kürk Mantolu Madonna. Sevgili Sabahattin Ali de aşkı en güzel anlatan yazar ve . Kendi çocukluğunu canlandır, yıldızlara bakıp ta karşı apartmanda oturan ismini bile tam bilemediğin kıza aşık olduğun kızı hayal ettiğin yarım kalan . Aşkı en iyi anlatan cümleleri sizler için derledik.


Erotik öğeleriyle bilinen bu roman aynı zamanda fazlasıyla trajik ve travmatiktir. Sevgi soluk soluğa kalmak , yürek çarpıntısı, ezeli tutku sözleri vermek, günün her saatinde . BİR ROMANDAN AŞK ÜZERİNE ALINTILAR - II Gerçekte bu şehrin herhangi bir yerinde varolduğuna inandığım aşkımın, hayallerimde canlandırmaya çalıştığım . Romantik aşk romanları tarih boyunca her okuyucuyu büyülemiş, kend. Kışı kitabı internette ve sosyal medyada alıntılar ile sıklıkla paylaşılır duruma gelmiştir.


Victor Hugo (Sefiller Romanı ). Dikkat çeken cümleler. Etkileyici alıntılar. Devamlı yollarda olmak. Kitaplardan en güzel alıntılar.


Romanda montaj tekniğinin bir dalı da Zitation, yani edebî alıntıdır. Okumayan çok şey kaybeder. Klasik romanların mütemadiyen ilgi görmesi, yaşanmışlıkları . Aşkın Halleri öykü kitabımdaki öyküler, farklı yazarlardan aşk üzerine söylenmiş alıntılarla başlar ve bu alıntılar kimi öykülerde doğrulanarak, kimi. Sınırda, uçurumun kıyısında bir yerlerde yaşanıyor. Romandan çarpıcı alıntıyı paylaşıyoruz sizlerle.


Bütün enerjisini ihtirastan alan aşk iradesinin yine ihtirasla yıkılabileceği muhakkaktı. Dünya klasiklerinden fantastiğe, cinayetten aşk romanlarına kadar her türden kitaptan alıntılar içerir. Büyük ruhlar ve büyük . Masumiyet Müzesi”nden hüzün ve pişmanlık dolu alıntı. Don Kişot, tüm zamanların en çok dile çevrilen, en çok okunan, en çok gönderme yapılan, en çok yankı uyandıran romanı olmasının yanı sıra . Tutkularımızın her birinin, hatta aşkın bile fazla doldurulmaması . Leyla ile Mecnun romanından içinizi ısıtacak alıntı.


Belli ki âşık olmuşsun evlat. Sevdiğine kavuşursan meşk, kavuşamazsan aşk olur. Türk edebiyatından seçmeler Şiirler, Romanlar , Sözler.


Sevgi Soysal gerçekçi toplumcu öykü ve romanlar yazdı. Değerli şairlerimizin muazzam şiirlerinden derlediğimiz alıntılar ile sevgili, var oluş ve durum tasviri yapan alıntı var bu yayınımızda. Uzun zamandır cinayet romanı okumamıştım, geçtiğimiz aylarda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar