21 Nisan 2016 Perşembe

Ayrılık sonrası erkekler ne yapar

Siz de bir erkeğin ayrılık sonrası neler yaşadığını, neler yaptığını merak ediyor musunuz… buyrun. Bütün arkadaşlarına sinema, kahve, yemek davetleri yapar. Erkek ayrılık sonrası ne yapar ? Ayrılık erkeği neden etkiler. Kadınlar, biten ilişkilerinden sonra yalnızca kendilerinin acı çektiğini sanır.


Stalk yaparlar demiş miydik?

Her erkeğin hayatında en az bir kez yaşadığı şeylerdir bunlar. Ancak yine de ayrılık sonrası geçirilen bu zor süreçte hissedilen olumsuz ve yıkıcı duyguların yoğunluğu kadınlarda ve erkeklerde farklı . Bazı erkekler , kadınlar kadar acı çekmezler, bazıları ise bizden çok acı çekerler ve . Bir erkek için aşık olmak, bir kadın için olduğundan daha zordur. Powerofpositivity sitesinde yayımlanan bir yazı, erkeklerin sevdikleri bir kadınla.


Bu da ayrılığa gider. Eğer ilişkiyi erkek bitirdiyse, . Hele söz konusu aşk acısıysa en az kadınlar kadar acı çekiyorlar.

Daha sonra , yavaş yavaş kişi, mevcut durumun gerçekliğini görmeye başlar, ancak yine de durumu. Kadınlar ve erkeklerin ayrılığa bakışı ve verdiği tepkiler. Oooo yoooooo bakalım aylık bu periyodda erkekler neler yapar ? Yani sene sene tavlamaya calisma, ayrilik , aldatma vs adamlara normal geliyor. Biz erkeklerin ayrıldıktan sonra hatuna takılı kalma ve çok değerli bir şeyimizi kaybetmişçesine gidene önem atfetme gibi lanet. Aslında ayrılık sonrası yapmak istediğim tek şey sakin bir kafayla yaptığım . Uzmanlara göre kadınlar ayrılık sonrası yoğun bir duygulanım yaşar ve kısa sürede yas . Ancak önceden işi olmayan bir erkek sonradan iş hayatına atılması dolayısıyla.


Sürekli bir bahane bulur ve sizinle buluşmamak için elinden geleni yapar. Geçtiğimiz hafta ayrılık acısının en önemli paydalarından biri hırs. Gerçekten de bir süre sonra erkek sıkılmaya ve uzaklaşmaya başladı. Ama kendini toplamaya başladıkça ilişkisinin yanlışlığını anlayıp kabullenir ve ayrılıktan mutlu olmaya başlar. Konu ayrılık olunca erkekler neden duygularını rahat ifade edemiyor?


Hiçbir ilişki sonunu düşünerek başlamaz. Bir süre sonra ilişki sıradanlaşır, . Bir ayrılıktan sonra erkekler ne hissediyor? Tabii ki, isteğimi görmezden gelebilirsin (ki çoğu kişi bunu yapar ), ama sonra seninkini . Birisiyle tanıştıktan sonra gerçek amacının ne olup ne olmadığını kısa .

Geri vites erkek modelini tanıman gerekiyor ki karşındaki erkeği yanlış anlamayasın. Neden bir anda ortadan kaybolup, üç-beş gün sonra tekrar geliyor? Hatta geleceğe dair planlar bile yaparlar.


Tam bir ayrılık konusması yapamadık ama gündür haberlesmiyoruZ. Nicole yıllarca çok çekici, cazibeli bir erkekle yaşadı, ilişkilerinde. Kadınların ayrılık sonrası daha sersemce kendilerini sağa sola. Bugün, erkek okurlara torpil geçelim!


Genellikle, köşe yazılarında. Erkeği geri döndürmenin yolları. Hal böyle olunca başlar tartışmalar, ayrılıklar. Mail yazarken dikkat etmeniz gereken konu ise ayrılık sonrası yaşadıklarınızı aktarırken kendinize acındırmamalısınız.


Onsuz bir hayatta var olamayacağınız . Hepimize aşkımız ve ilişkimiz hiç bitmeyecek gibi görünür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar