26 Ekim 2015 Pazartesi

Jw marriott ankara spa fiyatları

Karma Spa paketleri ve Hediye Kartı ile sevgilinize şımartıcı bir hediye. Sunulan servis Spa Wellness ve Hamam olarak ikiye ayrılıyor. Konaklamanız için fiyatları karşılaştırın ve en iyi teklifi alın.


Come and experience impeccably delivered service in our Karma Spa Wellness and Fitness club in JW. Geçtiğimiz hafta sonunda, biz kendine vakit ayıramayan beş anne bebekleri babalarına bir kaç . Kablosuz internet otel odalarında EUR (gün başına) fiyatına mevcuttur. Congresium yakınında, tam donanımlı spa olan lüks otel. En düşük fiyat 4TL. Bu form artık aktif değil.


JW Marriott Hamamı, diğer adı ile Karma Spa bünyesinde sağlık ve . Fiyatları karşılaştırın, en uygun fiyatı alın. Facilities include an outdoor pool and a spa with an indoor pool. Odanın fiyatı 13Euro.


Tam Donanımlı Spa ; Hamam; Sauna; Spa ; Kapalı Havuz; Açık Yüzme Havuzu; Sağlık. Marriott Hotels için yazılan tüm şikayet ve kullanıcı yorumlarına bakarak karar verin. Palestra Fitness SPA da üye olmamız için bin bir süslemeyle anlatılan ve ço. Konuklar rahatlamak için yüz bakımı, hamam, masaj ile kendilerini . En İyi Fiyat ; Mobil check-in; Marriott Bonvoy . Sigara içmek için özel alanlar; Sigara İçilmez ve Sigara İçilebilir; Spa küveti .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar