31 Mart 2015 Salı

Sanal ortamda kıza atılacak ilk mesaj

Popüler Kız-Erkek İsimleri - - yıl öncesine bakıldığında Ayşe Fatma. Açtığı kokusunun dağılmasıyla anlaşılan gizli çiçek anlamında. Arapça Kız İsimleri - İsimlerin anlamlarına göre kapsamlı liste. Cennet çiceği , Gökkuşağının her bir tayfına verilen isim , Sıcak. Türkçe Kız İsimleri - İsimlerin anlamlarına göre kapsamlı liste.


Güzel, kokusuz, çok çeşitli renklerde çiçek açan fundagillerden bir bitki. Hazreti Meryem ve Hazreti Fatma`nın diğer isimleri BEYZA: Çok beyaz, . Gül dediğimiz şeye başka bir isim verseydik aynı derecede güzel kokardı” diyor. Evet, elbette gül adını verdiğimiz çiçeğe farklı bir isim versek yine aynı şekilde . Kamelya: beyaz, kırmızı ve pembe renkte çiçekler açan bir bitki. Gül, lale, manolya, yasemin. Aklımda bu kadar var.


Kadın ismi de olan çiçek isimleri ve anlamları başlığı ile sizlerle paylaştığımız bu makalemizde çok eski bir gelenek olarak kız bebeklere verilen . Kız isimleri listemizde yer alan isimlerin anlamları da hemen yanında yazıyor. AÇILAY: Çiçek gibi açıl, Ay gibi güzel ol. A Harfi İle Başlayan Kız İsimleri ADA: Etrafı denizle çevrili AJDA: Filiz, sürgün ALARA, ALMİRA:Prenses ALÇIN: Kirmizi minik bir kuş ALMİLA: . A harfi ile başlayan kız bebek isimleri.


AÇELYA, Fundagillerden çok renkli çiçekler açan bitki. AFET, Ortalığı birbirine katacak kadar güzel kadın. Bilge : Bilgisiyle davranışları birbirine uyan. Bilgehatun : Derin bilgi sahibi kadın. Birgül : Tek ve benzersiz gül.


Buket : Demet, çiçek demedi. O halde en popüler kız bebek isimleri için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Ankara Çiçek Siparişi. Bitkilerin Latince İsimleri.


KADIN TUZLUĞU Berberis vulgararis KADİFE ÇİÇEĞİ. Benefşe (f): İnce saplar üzerinde, ufak mavi güzel kokulu çiçek açan bitki. Betül (a): Erkeklerden çekinen, ibadete düşkün, namuslu ve çok temiz kadın. Emire: kadın komutan;emir. Calantha : Güzel Çiçek.


Camile : Doğuştan özgür. Carlotta : Ufacık ve kadınsı. EK : Bir bitkinin değişik renklerle bezenmiş kokulu bölümü. IMOŞA, Papatya çiçeği , AWAN, Güneş batımı, Ay batımı. DALPA, Damla, AWSER, Su başı.


DELAL, Güzel, AWZEN, Doğal su sızıntısı olan toprak parçası. Tüm yeni seviyeleri ile günlük olarak güncellenmektedir. Her seferinde o kızdan yeni çiçek isimleri öğrenmişti. Ama artık o çiçekler de, birçok başka şey gibi, solalı çok olmuş ve çöpü boylamışlardı.


Annemarie: zarif, isyankar kadın. Beatrice, Beatrix: seyahat eden. Bernadette: Bir ayı kadar güçlü. Camellia, Camelia: çiçek. Banuçiçek (Banıçiçek): Kutsal Çiçek Baylak Hatun:.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar